Over CQ

Know-how, training en support voor een brede waaier domeinen sinds 1992.

Wij begrijpen waarover u praat

Het CQ team heeft een brede expertise en een rijke ervaring in de industrie. Met hun chemisch / statistische achtergrond beheersen zij niet enkel de statistiek, maar kunnen zij zich ook inleven in de problemen van de klant. Dit staat garant voor waardevolle interacties en kennis van zaken bij het adviseren van de strategie om een probleem zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Klanttevredenheid

Wij streven naar een onberispelijke kwaliteit van de door ons geleverde diensten, zowel qua inhoud als qua timing. De combinatie van kwaliteit en flexibiliteit bij het aanbieden van onze diensten wordt beloond met een mooie portefeuille aan trouwe klanten.

No cure no pay

Als we ondanks alles geen positief advies kunnen uitbrengen of geen oplossing kunnen aanreiken, dan kost dit u niets, dankzij onze unieke consulting filosofie van no cure no pay.

CQ Partners

Mocht CQ de benodigde expertise niet zelf in huis hebben om uw probleem op te lossen of u een gefundeerd advies te geven, dan kan u toch nog bij ons terecht, dankzij ons Partner Programma. CQ partners zijn gerenommeerde experten binnen diverse domeinen, die er mee garant voor zullen staan dat uw probleem met kennis van zaken wordt aangepakt.